Stel jouw perfecte photobooth samen!

Heb jij een bijzondere gelegenheid die je vast wil leggen? Dan hebben wij de photobooth voor jou! Hiermee maken jouw gasten zelf foto’s die ze direct of na afloop digitaal ontvangen.

€145

iPadpakket

24 uur huur

Alle beelden digitaal

Foto, video, GIF & boomerang

Extra opties mogelijk

€200

Dagdeelpakket

4 uur huur

Onbeperkt aantal prints

Extra opties mogelijk

€245

Printerpakket

24 uur huur

Onbeperkt aantal prints

Extra opties mogelijk

Stel jouw eigen photobooth samen

Heb jij binnenkort iets leuks te vieren? Met onze photobooth voeg jij echt iets toe aan jouw evenement. Stel hem naar eigen wens samen en leg alles vast.

Met onze photobooths heb jij een unieke ervaring die je biedt aan jouw gasten. Stel jouw booth zelf samen met de leukste extra opties en geef ze een tastbare herinnering mee van een onvergetelijke dag!

Wij zorgen dat alles klaar staat voor jou. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten en zoveel mogelijk foto’s maken!

Kies jouw extra opties!

Eigen fotostrip ontwerpen | € 10,-

Bij ons heb je keuze uit verschillende templates die je zelf via een designprogramma zoals Photoshop kunt ontwerpen. Wij mailen je de keuzes toe na jouw reservering. Deze pas je dan aan  zoals jij graag wil en stuur je hierna terug naar ons. Wij zorgen dat dit template gereed is en klaar is voor gebruik als jij aan de slag gaat met onze photobooth!

Fotostrip aanpassen | € 17,50

Je vindt onze templates, lettertypes en achtergronden op onze website.  Kies hieruit jouw gewenste template en mail ons na jouw reservering het nummer van de template, achtergrond en het lettertype wat je graag wil. Nadat we dit hebben samengevoegd ontvang je van ons een proefdruk. Na akkoord krijg jij dit template bij jouw bestelling!

Alle beelden digitaal | € 20,-

Dit is een extra service als je kiest voor ons printerpakket. Na afloop van het feest krijg je dan alle gemaakte beelden digitaal toegestuurd van ons  in een privé link. Deze beelden zijn uitsluitend te bekijken via deze link en staan niet openbaar. Wij bewaren de foto’s tot drie maanden na de datum voordat ze verwijderd worden.

Iedereen een print | € 25,-

Met deze optie stel jij zelf in hoeveel afdrukken er van één foto worden gemaakt. Dit stel je zelf gemakkelijk in op de Photobooth zelf. Na het maken van de foto geef je dit aan op het printer icoontje en stel je in hoe vaak je de foto afgedrukt wil hebben.
Perfect als je met meerdere personen op de foto staat. Zo kan iedereen een print mee naar huis nemen!

Fotostrip aanpassen | € 17,50

Wil jij graag jouw eigen fotostrip ontwerpen?  Dat kan met onze aanpasbare templates! Maak een keuze uit een van onze templates en stel deze naar eigen wens samen inclusief logo, achtergrond en lettertype naar keuze. Dit is de perfecte optie voor een bedrijfsfeest of borrel! Na jouw reservering maken wij deze fotostrip geheel op maat tot deze naar wens is.

Breng- en haalservice | € 75,-

Wij brengen jouw photobooth op locatie op de afgesproken datum en tijdstip. Ook zetten wij deze op zodat hij gelijk klaar is voor gebruik. Wij bezorgen onze photobooth in een straal van 30 kilometer van de afhaal locaties in Helmond én Son en Breugel. Mocht je niet binnen de straal van 30 km wonen, neem dan eerst even contact met ons zodat we mee kunnen kijken naar de mogelijkheden.