Een unieke ervaring op elk evenement!

Heb jij iets te vieren? Met een photobooth maak jij jouw evenement compleet! Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeestje of borrel. Met een photobooth bezorg jij jouw gasten gegarandeerd ontzettend veel plezier.

Heb jij binnenkort iets leuks te vieren? Een photobooth mag dan zeker niet ontbreken! Bij ons ben je dan helemaal aan het juiste adres. Onze booths bieden gegarandeerd plezier. En wist je dat jij ze helemaal kan aanpassen naar eigen wens met onze extra opties? De perfecte keuze om jouw speciale dag extra memorabel te maken!

Leg onvergetelijke momenten vast!

Heb jij binnenkort iets leuks te vieren? Met onze photobooth voeg jij echt iets toe aan jouw evenement. Stel hem naar eigen wens samen en leg alle mooie momenten vast.

Met onze photobooth biedt jij een unieke ervaring aan jouw gasten. Stel jouw booth zelf samen met de leukste extra opties. Kies ervoor om alle beelden digitaal vast te leggen óf geef iedereen een print mee als tastbare herinnering aan een mooie dag. De keuze is aan jou!

En verder? Onze pakketten zijn makkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken Het enige wat jij hoeft te doen is genieten en zoveel mogelijk foto’s maken!

Je hebt keuze uit 15 templates

Huur jij ons pakket voor een dag of een dagdeel? Jij maakt de keuze!

Haal jij de photobooths op? Weet dat ze eenvoudig op te bouwen te zijn. Wanneer je ervoor kiest om ze te laten bezorgen, dan bouwen wij deze uiteraard voor je op.

Uit te breiden met extra opties zodat jij een pakket samenstelt waarmee jij tevreden bent!

Een onvergetelijke ervaring waarvan jij nog jarenlang plezier hebt!

Heb jij nog andere wensen? Neem gerust contact met ons op zodat we jou hiermee verder kunnen helpen.