Over ons

Lees meer over ons en onze aanvullende opties

Welkom bij Photo2You!

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf en bieden een leuke photobooth aan voor op allerlei verschillende soorten evenementen. Denk bijvoorbeeld aan bruiloft. Babyshower, verjaardag, bedrijfsfeest en kinderfeestjes maar ieder feestje is een gelegenheid om onze photobooth te huren.

Door onze photobooth te huren, kun je samen met je gasten de leukste en hilarische foto’s en herinneringen maken van al jullie feesten. De foto’s worden direct uitgeprint waardoor jullie gasten ook zelf direct een leuke herinnering mee naar huis kunnen nemen.

Je huurt de photobooth voor de hele dag, zodat je van de eerste tot laatste minuut leuke foto’s, filmpjes en giftjes kan maken. Hoe later op de avond hoe gekker deze foto’s, filmpjes en giftjes zullen worden. Zo zal jullie feest er een worden met mooie leuke blijvende herinneringen!

Bekijk onze templates

Je kunt bij ons kiezen uit 15 templates met verschillende lettertypes en achtergronden. Kies jouw favoriet en stel samen zoals jij hem mooi vind. Inclusief eigen logo, en meer!